Mijn naam is Siska Greving.

Ik ben Siska Greving. Ik ben geboren in 1973. Ik heb mijn praktijk baSIS in Havelte en Steenwijk. Vanuit liefde en passie begeleid en ondersteun ik mensen naar balans en groei in het leven. Terug naar hun baSIS, naar wie ze in essentie zijn. Ik hou van mijn werk als therapeut. Voor mij is het een enorme opluchting dat ik nu eindelijk van mezelf intuïtief mag werken van mens tot mens. Zolang ik me kan herinneren ben ik op zoek geweest. Op zoek naar antwoorden, willen begrijpen waarom ik doe wat ik doe, voel wat ik voel en laat zien wat ik laat zien. Heel lang wist ik niet wie ik was. Eigenlijk wist ik ook niet wat ik zocht. Ik wist wel dat ik moest zoeken. En dat ik dat alleen moest doen. Nu weet ik dat ik vooral een kei was geworden in het afstemmen op mijn omgeving. Dat is erg handig om te overleven, maar je raakt er wel jezelf door kwijt. 

Ik ben praktijk baSIS begonnen vanuit een diep verlangen om intuïtief te werken en anderen te laten ervaren hoe het is om op zoek te gaan naar wat je belemmert in het leven. Of wat je tegenhoudt om jezelf te laten zien. Daarnaast voelt het als mijn missie om licht te werpen op trauma. Ik gun iedereen een veilige plek en een persoon bij wie je je veilig genoeg voelt om de pijn aan te gaan, om de schaamte aan te kunnen kijken, en uit te houden en zodat je stukje bij beetje weer jouw baSIS voelt. En voelt wie je bent, inclusief je kwaliteiten, schaduwkanten, en eigenschappen.

Image

Luister naar de stilte, het heeft zoveel te zeggen

Al vroeg wilde ik meer over mezelf leren en begon ik aan mijn pad van bewustwording. Ik kwam bij een gestalttherapeut terecht en deed voor het eerst therapie in een groep. Wat een openbaring, wat fijn te ervaren dat ik niet de enige was die worstelde. In de jaren die volgden en waarin ik 2 keer onderuit ging, wilde ik een ander leven voor mezelf, waarin ik wel rust kon ervaren en de stilte aandurfde, zodat ik mezelf kon voelen en de mensen om me heen. Ik had een honger naar mezelf leren kennen en was bereid hier alles voor te doen. Via een bewustwordingstraject van 5 jaar bij Giep van Werven en Janet Prinsen (levenskunst), een basisopleiding systemisch werk, NLP, opleiding tot docent kinderyoga, de opleiding tot MEE therapeut (Multi Energetisch Essentie), het vervolg hierop lichaamsgerichte traumatherapie, en een workshop authentic movement werd mijn buik voller en voller, ging ik meer en meer voelen, en zien, ontdekte ik mijn intuïtie en gevoeligheid en voelde me meer en meer verbonden met mezelf en mijn omgeving.

In mijn praktijk werk ik als MEE therapeut (Multi EnergetischEssentie), lichaamsgerichte traumatherapeut, en (wandel)coach en begeleid ik jongeren en volwassenen in hun zoektocht. Zodat ze steeds meer zichzelf voelen. Veiligheid, gelijkwaardigheid en zachtheid zijn hierbij mijn kernwoorden. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met verschillende vormen van trauma en hoog sensitieve mensen.