Energetische Therapie

Energetische therapie is een oeroude natuurlijke behandelmethode die universele energie gebruikt om je gezond te maken of te houden. Het helpt het zelfhelende vermogen van je lichaam te stimuleren.

Alles is energie. Alles wat leeft, bestaat uit levensenergie. Levensenergie is het fundament van het leven en de basis van gezondheid. Voor een goede balans en een gezond lichaam is energie die onbelemmerd kan stromen dan ook van levensbelang. Ik begeleid je om de energie weer te laten stromen, zodat je je weer gezond en vitaal voelt.

Image
Image
Image

Wat doe ik dan nu precies?

Ik werk vanuit een holistische filosofie. Ik focus niet op het behandelen van de ervaren symptomen, maar ik kijk naar jou in je totaliteit. Dus ik kijk naar jou op zowel mentale, fysieke als emotionele en spirituele vlak. Want mentale of emotionele problemen kunnen invloed hebben op je lichaam en omgekeerd kunnen fysieke klachten van invloed zijn op je emotionele en mentale gesteldheid.

Tijdens een behandeling stem ik me op jou af. Op deze manier komen verstoringen en blokkades aan het licht. Ik kijk naar wat op dat moment nodig is en ga hierover met je in gesprek, zodat jij je bewuster wordt van wat er speelt en de energie weer kan stromen.

Image

Welke klachten behandelt een energetisch therapeut?

Energetische therapie is voor iedereen. Klachten en/of aandoeningen waarbij energetische therapie uitkomst biedt, kunnen met je lichamelijke gezondheid, je mentale welzijn of je emotionele gesteldheid te maken hebben. Je kunt onder andere met hoofd- en rugpijn bij een energetisch therapeut terecht. Maar, ook als je last hebt van bijvoorbeeld stress, lusteloosheid, slaapproblemen, angst en depressie of chronische aandoeningen. Eveneens mensen die moeite hebben om goed met hun hooggevoeligheid om te gaan, kunnen bij mij terecht. Ik kan je helpen bij het scheiden van energie, wat is van jou en wat van de ander. Daarnaast kan ik je begeleiden bij levensvragen of ondersteunen bij rouw- en verliesverwerking. En tot slot: ook wanneer je fysiek gezond bent maar zoekt naar meer rust en ontspanning ben je van harte welkom.

 

Image... Energetische therapie laat je energie weer stromen, zodat je het leven kunt LEVEN...