Wat is MEE?

MEE staat voor Multi Energetisch Essentie therapie. Multi, omdat ik tijdens de behandelingen gebruik maak van verschillende werkvormen/ methodes. Deze methodes zijn niet leidend. Ik laat me leiden door mijn intuïtie, mijn essentie. Door hierop te vertrouwen en door jou te volgen, komen we bij de basis van wat er op dat moment gezien wil worden, waarin jij op dat moment gezien wil worden. Hierdoor is de behandeling precies passend bij dat moment en bij wat jij nodig hebt. Tijdens de behandeling werk ik met mededogen, zachtheid, confronterend waar nodig en in verbinding en afgestemd op jou. Zodat je blokkades (h)erkent en zowel je lichte als donkere kant kunt accepteren.

Ik kan niet voorspellen wat er gebeurd tijdens een sessie, het is telkens een verrassing...

Image
Image
Image

Op maat gemaakt

Als MEE therapeut volg ik mijn hart. Ik laat zowel het begin als het eind open en werk zonder verwachting. Juist hierdoor, door samen in het diepe te springen, ontstaat rust en vertrouwen. In de ruimte die er dan is, vallen kwartjes, regent het inzichten en kunnen oude patronen ontrafelt worden en pijn doorvoeld en geheeld.

Ervaar je op dit moment veel onrust, voel je druk, weet je even niet de weg, heb je lichamelijke of psychische klachten, dan is MEE therapie helpend. Ik begeleid je graag.

Hoe snel werkt het?

Omdat we met deze vorm van therapie vrij snel de diepte in gaan, kan het zijn dat je al na één of enkele sessies verschil merkt op sommige vlakken. Hoe snel het voor jou werkt is natuurlijk afhankelijk van de ernst en diepte van het probleem. Vooral bij dieperliggende problemen kan een langer traject met meerdere sessies nodig zijn. In het geval van problemen in de ontwikkeling, hechtingsproblemen of onveiligheid in de vroege kindertijd, kan dit een lang traject zijn. Maar in het geval van een “eenvoudige” klacht (zoals bijvoorbeeld een fobie voor spinnen of de tandarts) kun je vaak al na één sessie veel verschil merken. Of je nu komt voor een eenmalige behandeling of een heel traject, je bent helemaal welkom, met of zonder trauma. In het geval van een langer traject zal ik samen met jou afstemmen wat fijn is qua frequentie en aantal behandelingen.

... Gun jezelf een blik in je binnenste en ontdek jouw diepten...

Image

Lichaam en geest

MEE therapie helpt je weer te vertrouwen op je lichaam. In principe schuilen hierin alle antwoorden. Klachten ontstaan doordat je om verschillende redenen jezelf afgeleerd hebt te luisteren naar wat je lichaam je wil vertellen. Hierdoor ga je vaak over je grenzen of doen anderen dat met jou. Ik kan je begeleiden op je pad. Zodat ook jij de signalen van je lichaam weer herkend, voelt en hoort. Ziet wat het je wil vertellen en je hoofd weer begrijpt wat je lichaam allang wist en zodat (zoals Bram Vermeulen prachtig verwoordde in zijn nummer: boven op de Berg) je begrijpt wat je al lang bewaart en jij weer kunt ervaren dat je samen met jezelf nooit alleen bent en ook zonder angst kunt bestaan.

... Ik hoop je zo te mogen ontmoeten...

Image