Mijn visie

Jezelf op de eerste plek mogen zetten is het belangrijkste wat er bestaat. Alleen al door dit uit te spreken kom je al zoveel tegen bij jezelf, waar je mee aan de slag kunt. Daarnaast je zelf accepteren met alles wat er is. Durf jij in die spiegel te kijken en eerlijk te zijn tegen jezelf? Mag alles wat er in jou zit, ook je donkere kanten, er allemaal zijn? Pas dan is er balans en balans geeft rust en maakt je leven lichter. Ik help je graag bij dit proces van bewustwording, om lief te blijven tegen jezelf, om niet je diepste donker te ontwijken en om te zorgen voor hulpbronnen zodat je net wat dieper onder de oppervlakte kunt en durft te kijken, terwijl je in contact blijft met jezelf.  

Image

Ik zie de storm in je ogen en hoor de stilte in je stem, en voel wat gevoeld wil worden

Image

Mijn missie

Mijn missie is je weer dichter bij je basis te brengen, je innerlijke kracht te laten voelen, en hoe het is om te blijven staan als je geraakt wordt door impulsen van buitenaf, je laten ervaren hoe het is om in de spiegel te kijken en jezelf ECHT te zien en welk mogelijkheden dat biedt en hoeveel vrijheid dat geeft.

Wat ik belangrijk vind in mijn werk als therapeut is dat je je welkom voelt, met alles wat er in jou aanwezig is. Ik laat je voelen dat ik je zie, ik zie wie jij bent in jouw basis, jouw kern, zonder het masker, zonder de franjes, zonder de poespas. En dat is precies goed, precies zoals je bent. Tevens vind ik het belangrijk dat je weet dat je verhaal bij mij veilig is. Ik ben zonder oordeel. Ik kijk met mededogen, vanuit mijn eigen kwetsbaarheid. We zijn gelijkwaardig, van mens tot mens. Van mij krijg je alle aandacht die je verdient. Ik werk zorgvuldig, voel haarfijn andermans grenzen aan, en bewaak deze grenzen daar waar je dat zelf niet kunt of doet en maak je hier bewust van.